sâmbătă, 12 aprilie 2014

L'OREAL PARIS- Sublime Soft-Solutia Micelara- Lista de ingrediente?

Sursa foto: lorealparis.ro
L'OREAL PARIS- Sublime Soft-Solutia Micelara
O senzație de calmare pentru pielea sensibila.
Tara: Franta
Pret: 200 ml-  16,00 RON ( 5 € )
                  1l- 80,00 RON ( 25€ )
PaO: 12 luni

Descrierea produsului de catre producator:
Pielea sensibilă, precum și cea uscată, poate produce o serie de plăci roșiatice difuze sau localizate care sunt uneori acompaniate de o senzație de căldură. De asemenea, se deshidratează rapid, lucru care îi accentuează fragilitatea și produce senzația de piele care ține.
Factori externi precum și stresul pot fi stimuli care îi afectează echilibrul deja delicat. Deși este un pas esențial, curățarea feței poate agresa tenul dacă este dură sau, dacă, din contra, nu este suficient de eficientă, lansând reziduuri cu potențial iritant. Dar procesul de curățare este revoluționat și reinventat pentru o piele frumoasă. 
Curățarea nu mai este o povară ci un ritual esențial, fundamental pentru piele. Gama SUBLIME SOFT, special concepută pentru tenul uscat și sensibil, curată în profunzime pentru o piele perfect  curată, vizibil reconfortată și catifelată.

Ingrediente: AQUA,  HEXYLENE GLYCOL,  GLYCERIN,  POLOXAMER 184,  DISODIUM COCOAMPHODIACETATE,  DISODIUM EDTA,  POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE.

Solutia micelara de la L'OREAL este formulata chimic la fel ca si apa micelara Garnier (acelasi producator). Singura diferenta constand in faptul ca ingredientul POLOXAMER 184 ( agent de curatare ) este in cantitate mai mare in aceasta solutie micelara, deci e posibil sa demachieze mult mai repede. Poloxamer 184 poate provoca alergii.
Este mult mai scumpa decat Garnier, dar sunt identice.


Text: Rusu Cristin

Sursa foto si informatii: www.lorealparis.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu