duminică, 8 decembrie 2013

Manichiura 3D tendinta iernii 2013-Kitul Essence “effect nails set”

 Sarbatorile de iarna pe care le asteptam cu nerabdare si evenimentul cel mai important al anului se apropie cu pasi rapizi.La aceste sarbatori toate,noi femeile,vrem sa fim stralucitoare,super glamour si super trendy.Insa pentru a fi perfecte avem nevoie si de o manichiura care sa completeze si sa de-a valoare tinutei noastre.
Daca inca nu te-ai gandit ce manichiura iti vei face,iti propun kitul de la Essence “effect nails set”.Poate fi un cadou pentru tine sau pentru cea mai buna prietena,oricum va fi cu siguranta un cadou  bun venit pentru toate dependentele de moda.Iti poti crea o manichiura 3D,fiind cea mai recenta tendinta in decorarea unghiilor.Dar sa vedem de aproape ce contine acest set!
Setul contine:
-essence protecting base coat-in principiu este pentru a proteja unghia,dar este baza perfectă pentru aplicarea mai multor straturi de oja obtinand astfel  decoratiuni elegante.
-essence multi effect brush-penson evantai-este pentru aplicarea sau indepartarea decoratiunilor in exces;acest penson nu trebuie sa lipseasca din trusa oricarei fashion addicted deoarece se pot realiza nenumarate  stiluri de manichiura.
-4 essence multi effect nails- decoratiuni cu efect 3D- patru extraordinare texturi cu efect tridimensional: “pearls”-perlute aurii pt.manichiura caviar,“flitters”-stralucitor negru,“stardust”-stralucitor rosu ca baza nuantat “glitters”-stralucitor argintiu.
cu auriu si verde(vezi videoclipul).

  Un set special pentru toate buzunarele,perfect pentru a ti-l face cadou sau pentru fi daruit.Acest set poate fi folosit si pentru un machiaj special,trebuie doar sa va eliberati imaginatia si fantazia pentru a crea decoratiuni si machiaje unice.
      ESTI PREGATITA PENTRU SARBATORI LA MODA?




Autor: Rusu Cristin

                                            
          
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu