duminică, 17 noiembrie 2013

Secretele unei demachieri corecte

Curatirea tenului este o operatiune de mare importanta pentru intretinerea unui ten sanatos si stralucitor.Nu doar un ten machiat trebuie demachiat.                                                           Demachierea se face atat seara cat si dimineata.Seara pentru a indeparta murdaria provenita din mediul extern(poluare,fum,machiaj) si de a elibera tenul de toxine,celule moarte,urmele de sebum.Dimineata pentru a elibera tenul de sebum si toxinele secretate.
    Demachiantul pe care il vom utiliza ,trebuie stabilit in functie de natura tenului(uitati-va la demachiantul bifazic natural facut in casa  http://youtu.be/Si5SCdP98UA).
   Doar ZECE MINUTE acordate demachierii si dimineata vom avea un ten luminos si tonic,iar in ani vom fi bucuroase ca am acordat acest timp tenului nostru.Este foarte important sa folosim produse cosmetice adecvate care sa nu contina ingrediente daunatoare!!!!
   SECRETE PENTRU O DEMACHIERE PERFECTA:
     1.Nu folositi demachiante din comert care contin CICLOPENTASILOXANE,e un silicon care in loc sa va curate fata,va v-a inchide porii,va vor iesi puncte negre etc
     2.Trebuie sa incepem demachierea numai dupa ce ne-am spalat bine mainile si ne-am prins parul cu o bentita;
     3.Demachierea buzelor-se folosesc miscari circulare,de la exterior spre interior ,pe ambele parti;
     4.Demachierea ochilor-este ideal sa folosim doua discuri demachiante;se inchid ochii si se   tamponeaza pleoapele,asteptand 4-5 secunde;
 -pleoapa se sterge dinspre interiorul ochiului spre exterior
 -genele se sterg cu miscari ascendente,va puteti ajuta de un betisor de ureche
     5.Demachierea fetei se face cu miscari blande,ascendente(de sus in jos),circulare pentru a lupta impotriva gravitatiei.
     6.Demachierea gatului si decolteului(ne tradeaza varsta)-se demachiaza tot cu miscari ascendente,de sus in jos.
     7.Aplicare lotiunii tonice-aceasta curata tenul de urmele de machiaj, inchide porii, revitalizeaza ,ajuta la refacerea ph-ului pielii.Miscarile trebuie sa fie usoare,circulare de jos in sus sau prin stergere,urmarind trei linii:de la barbie spre urechi,de la nas spre pometi si de la frunte spre tample.
   8.Aplicarea cremei hidratante sau cremei anti-aging-se aplica la fel ca si demachiantul,prin miscari ascendente.
   9.Aplicarea cremei in zona ochilor-pune un strop de crema sau gel pe varful degetului si lasa produsul sa se incalzeasca pret de cateva secunde. Aplica-l apoi in zona ochilor, incepand de la coltul interior si mergand circular in sens invers acelor de ceasornic pana ajungi din nou in coltul intern. Maseaza in acest fel cam de 3-4 ori.
   10.Un alt mod de demachiere(folosit deobicei in cabinetele cosmetice)-punem in palma demachiantul,il incalzim si apoi ne demachiem cu buricele degetelor,cu aceleasi miscari ascendente.Clatim fata cu apa calduta,aplicam lotiunea tonica si crema.
        Sper ca v-am fost de ajutor,urmati sfaturile si veti avea un ten de invidiat!!!!




Autor: Rusu Cristin


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu